Espanyol

L'Espanyol rebrà el Leganés amb Marc Roca i Leo Baptistao a la convocatòria

Quique Sánchez Flores ha facilitat la llista, on no hi entren Hernán Pérez, sancionat, ni tampoc Javi López, fora per decisió tècnica

Marc BéjarActualitzat

L'Espanyol espera seguir amb la bona ratxa i aconseguir per fi la primera victòria a Cornellà- el Prat. Per fer-ho, Quique Sánchez Flores podrà comptar amb dues peces clau aquesta temporada. Marc Roca i Leo Baptistao han entrat a la convocatòria de cara al partit d'aquest dissabte (18.30) i tornen a estar disponibles per al tècnic blanc-i-blau.

En canvi, queden fora Hernán Pérez i Javi López. El paraguaià complirà sanció després de veure la cinquena targeta groga a la lliga en el partit contra l'Alabès i Quique haurà de buscar-li un substitut a l'onze inicial. Per la seva banda, Javi López ha quedat fora per decisió tècnica, després de no tenir gaires minuts aquesta temporada. 

La convocatòria completa és: Roberto, Diego López, R. Duarte, Víctor Sánchez, O. Duarte, Gerard, Reyes, F. Caicedo, Leo Baptistao, Jurado, David López, Javi Fuego, P. Piatti, P. Diop, Diego Reyes, Marc Roca, Aarón i Melendo. Hi destaca la continuïtat de jugadors del filial, que podrien ser titulars contra el Leganés.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut