Espanyol

L'Espanyol presenta la "Generació Chen", que integren Marc Navarro, Aaron Martín, Òscar Melendo i Marc Roca

El club ha presentat aquest dijous la renovació de tres jugadors del planter i ha posat nom a la generació de joves que, a les ordres de l'entrenador Quique Sánchez Flores, han debutat aquesta temporada a Primera amb l'Espanyol

Actualitzat

L'Espanyol ha fet aquest dijous l'acte oficial de la presentació de la renovació dels contractes dels joves Marc Navarro, Aaron Martín i Òscar Melendo. Una generació de jugadors de la qual també forma part Marc Roca, renovat abans de Nadal, i que el director esportiu del club, Jordi Lardín, ha batejat com la "Generació Chen".

Tots quatre jugadors provenen del planter blanc-i-blau. Dels tres presents a l'acte, el lateral dret Marc Navarro, renovat fins al 2021, va arribar com a juvenil de primer any. El lateral esquerre Aaron Martín, vinculat a l'Espanyol fins al 2022, va ingressar al futbol base del club en edat benjamí. L'extrem Òscar Melendo, que també ha firmat fins al 2022, és el primer jugador que arriba al primer equip començant a l'escola i passant per totes les categories formatives.

El club espanyolista ha volgut afirmar amb aquest acte la seva voluntat de créixer des del planter, que segons ha dit el conseller delegat Ramon Robert, "ha de ser la força de l'Espanyol, el pilar del nostre projecte". Tant Robert com Lardín, que abans de director esportiu de l'Espanyol va coordinar el seu futbol base, s'han mostrat emocionats de poder presentar els contractes dels tres joves. Jordi Lardín ha destacat dos factors per explicar aquesta irrupció del futbol base en el primer equip: "Primer, la qualitat dels nostres jugadors i segon, la valentia del cos tècnic".

Lardín no ha pogut esquivar les preguntes sobre el que ha passat, o millor dit no ha passat, amb Felipe Caicedo i Sergio García al mercat d'hivern. De Caicedo, que finalment no ha marxat, ha dit que "Felipe és un jugador professional, té tres anys més de contracte i no hi ha cas Caicedo. S'ha d'entrenar dia a dia perquè l'entrenador el convoqui". Respecte a García, el director esportiu de l'Espanyol ha lamentat que el davanter no pugui venir fins a l'estiu, tot i que el club ha fet tots els esforços perquè vingués de seguida.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut