Marc Navarro ha renovat contracte amb l'Espanyol fins al 2021 (@RCDEspanyol)
Espanyol

L'Espanyol fa oficial la renovació de Marc Navarro fins al 2021

El lateral dret, que només ha disputat dos partits amb el primer equip blanc-i-blau, passarà a tenir una clàusula de rescissió de 25 milions d'euros

Actualitzat

El RCD Espanyol s'ha garantit la continuïtat d'una de les seves noves joies del planter. El club blanc-i-blau ha anunciat aquest dilluns l'acord per a la renovació de Marc Navarro fins al 30 de juny del 2021. El lateral dret, que només ha disputat dos partits amb el primer equip blanc-i-blau, passarà a tenir una clàusula de rescissió de 25 milions d'euros.

El futbolista del planter va començar la temporada a l'Espanyol B però les lesions de Víctor Sánchez i Javi López li van obrir les portes del primer equip. El jugador de Badalona es va estrenar a la màxima categoria el passat 21 de gener davant el Granada amb gol i contra el Sevilla va completar el seu segon matx amb un nou gol i una assistència.

Marc Navarro va arribar a l'Espanyol sent juvenil de primer any, on va jugar dues temporades abans de passar per la Damm. Aquesta és la tercera temporada de Navarro al filial blanc-i-blau, amb el qual ha jugat tant de lateral dret com d'extrem dret. 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut