Sergio García en una imatge d'arxiu
Sergio García, en una imatge d'arxiu de la seva anterior etapa a l'Espanyol
Espanyol

L'Espanyol, pendent de tancar l'arribada de Sergio García i la sortida de Caicedo

L'últim dia de termini ha agafat el club blanc-i-blau pendent de concretar dues operacions de pes pel que fa a la davantera

Actualitzat

L'Espanyol encara l'últim dia del mercat d'hivern amb dues operacions pendents de tancar-se. D'una banda, l'arribada de Sergio García, que és a Qatar intentant aconseguir la carta de llibertat del seu actual club, l'Al-Rayyan. De l'altra, la sortida de Felipe Caicedo.

Pel que fa a Sergio García, l'acord entre l'Espanyol i el jugador és total i només falta que el jugador obtingui la carta de llibertat. Per aquest motiu, el del bon Pastor es va desplaçar a Qatar un cop presenciada la victòria de l'Espanyol sobre el Sevilla en directe.

L'Al-Rayyan hauria d'afluixar aquest dimarts, ja que és la data límit per inscriure el jugador, per molt que arribés amb la carta de llibertat.

També hi ha impediments que, de moment, no permeten tancar la cessió de Felipe Caicedo al Vila-real. El desacord rau que l'Espanyol vol incloure una opció de compra obligatòria al final de la cessió de l'equatorià i el cluc castellonenc no vol que sigui obligatòria. Si no es desbloqueja aquesta opció i apareix a última hora un club que s'avingui a comprar el jugador, l'Espanyol vendrà l'equatorià, independentment del que passi amb  Sergio García. El temps, però, va corrent.      

Anar al contingut