Girona

Les quatre accions polèmiques de Gil Manzano que fan explotar el Girona

Montilivi acaba cantant "Así, así gana el Madrid"

Redacció Esport3Actualitzat

Un gol anul·lat per un fora de joc d'una jugada anterior... Yangel Herrera i Blind, que han vist groga i es perdran el partit del Bernabéu. I Míchel, expulsat, que tampoc no podrà seure a la banqueta a Madrid. L'empat contra la Reial Societat passa una alta factura al Girona.

Diverses decisions de l'arbitratge de Gil Manzano han perjudicat el Girona:  Primera i més clamorosa: el gol anul·lat per un fora de joc ocorregut en una jugada que ha succeït 37 segons abans.

I al tram final del matx, l'àrbitre ha sancionat Yangel Herrera amb una groga i ha expulsat Míchel. Cap dels dos podran ser presents en el partit contra el Madrid al Santiago Bernabéu i tampoc Blind, que ha vist la groga ja amb el partit acabat.

Tot plegat, complica la vida a l'equip gironí, que visita el Bernabéu la setmana que ve, concretament el 10 de febrer. Amb l'empat contra la Reial Societat, els futbolistes de Míchel es mantenen a la segona posició de la Lliga amb 56 punts, a un punt de distància dels merengues que encara han de disputar el seu compromís contra l'Atlètic de Madrid.

El resum del polèmic partit a Montilivi:

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut