Girona

Montilivi desespera amb l'arbitratge i acaba cantant "Así, así gana el Madrid"

Els dos titulars, Yangel Herrera i Blind, i el tècnic gironí, Míchel, no hi seran contra el Madrid en la propera jornada

El Girona i la Reial Societat han empatat aquest dissabte a Montilivi (0-0), en un partit polèmic pel gol anul·lat per Gil Manzano a Yangel Herrera (m.24) per un fora de joc succeït més de mig minut abans i per l'expulsió de Míchel Sánchez que no serà a la banqueta del Bernabéu, com tampoc hi serà el mateix Yangel i Blind, dos titulars. Per tant, es complica l'escenari al Bernabeu per als gironins, que han sumat un punt d'or.

• El Girona i la Reial Societat s'han vist les cares a Montilivi en un duel que ha tingut una primera part moguda. Als de Míchel els han anul·lat un gol per fora de joc, obra de Yangel Herrera al minut 24, i això els ha portat al descans amb el marcador inicial (0-0).
  • El Girona, sense el lesionat Artem Dovbyk, ha portat la iniciativa i abans ja ha fregat el gol amb un xut de falta de Viktor Tsygankov. El gol de la Reial, també anul·lat, ha arribat després de la mitja hora, però estava en clara posició de fora de foc.
  • Gazzaniga, a xut de Brais Méndez, i Alex Remiro, a xut de Yangel Herrera, han evitat que es mogués el marcador en les ocasions més clares de tot el partit.

• Yangel Herrera ha vist una targeta groga en el minut 88 i, per acumulació, es perdrà el partit del Bernabéu. Daley Blind ha rebut una targeta groga en acabar el partit i també serà baixa contra el Madrid.

• Míchel ha estat expulsat en el minut 89 i tampoc no podrà estar a la banqueta en el partit contra el Reial Madrid. Caldrà veure si el Girona presenta recurs.

• A l'últim minut del descompte, el Girona ha tingut el gol, però el xut de Valery ha sortit lleugerament desviat.

El Girona, enfurismat amb l'arbitratge

Míchel va ser expulsat i no podrà dirigir el pròxim partit al Bernabéu, on també hi haurà baixes importants de jugadors amonestats.