Iker Casillas i Fernando Hierro (@IkerCasillas)
Futbol

Les dures paraules de Hierro al nou rol d'influencer d'Iker Casillas

La llegenda del Reial Madrid ha criticat amb duresa el nou paper de l'exporter blanc a les xarxes

Redacció Esport3Actualitzat

Iker Casillas s'ha convertit en un fenomen a les xarxes. L'ex del Reial Madrid, en els últims mesos, ha mostrat la seva faceta més influencer i ha pujat un gran nombre de contingut a les xarxes.

Ja sigui en forma de vídeo a TikTok o Instagram o piulant a Twitter, Casillas ha aconseguit crear una gran comunitat, tot i que en alguna ocasió també ha estat esquitxat per la polèmica.

Però, tot i que hi ha molta gent que elogia el nou estil de comunicar de l'exporter, una llegenda del club blanc ha volgut parar-li els peus en el seu últim vídeo.

 

@ikercasillas Tengo el mayor hater de todos… #fernandohierro #tiktok ♬ sonido original - Iker Casillas

 

En un vídeo publicat per Casillas al seu compte de TikTok, el de Móstoles pregunta a Fernando Hierro què opina dels seus vídeos, i l'exdefensa del Reial Madrid el critica amb duresa.

"Ets un ridícul, estàs fent el ridícul. Ets un antic que es vol modernitzar. Que no! Que estàs fent el ridícul. Torna a ser normal."

Casillas té més de 3,8 milions de seguidors a TikTok i en aquest vídeo, titulat "Tinc el hater més gran de tots... Fernando Hierro", suma gairebé dos milions de visualitzacions.

Anar al contingut