A l'Argentina ja pressionen Messi per a la Copa Amèrica de l'estiu que ve
Leo Messi celebrant un gol amb la selecció argentina (EFE)
Barça

Leo Messi es vacunarà amb una vacuna xinesa per disputar la Copa Amèrica

La Confederació Sud-americana de Futbol obliga tots els jugadors convocats per la Copa Amèrica a vacunar-se

Redacció Esport3Actualitzat

Leo Messi es vacunarà contra la Covid-19 amb una vacuna xinesa que li faran arribar a Barcelona abans que voli cap a Amèrica per disputar-hi la Copa Amèrica, prevista per als mesos de juny i juliol a Colòmbia i l'Argentina. 

Abans de marxar l'argentí hauria d'haver decidit on jugarà la pròxima temporada. El pròxim mes de maig serà clau per a Messi a Can Barça. Els resultats de les auditories encarregades per Joan Laporta i la seva junta permetran, entre altres coses, fer una oferta real a Messi per que continui al Barça. 

La Confederació Sud-americana de Futbol obliga tots els jugadors convocats per la Copa Amèrica a vacunar-se. Alejandro Domínguez, president de la Conmebol, ha explicat que aquestes vacunes han de servir per immunitzar els jugadors de les seleccions i clubs sud-americans.

"Això dona una eina més als nostres jugadors i tot l'entorn, perquè tots sabem que un equip no està format només per jugadors, i tota l'organització tindrà l'opció d'estar immunitzada".

La Conmebol ha aconseguit 50.000 dosis de la vacuna xinesa Sinopharm de la farmacèutica xinesa Sinovac Biotech no autoritzada a l'Argentina, cosa que podria fer que els jugadors argentins haguessin d'anar a vacunar-se a l'Uruguai.

Als jugadors sud-americans que viuen a Europa, com és el cas de Messi, se'ls hi enviaria la vacuna perquè arribin a la Copa Amèrica almenys amb una dosi injectada.

Messi regala tres samarretes en agraïment

L'astre argentí va fer arribar a la Confederació Sud-americana tres samarretes firmades perquè les entreguessin a la farmacèutica Sinovac Biotech.

Així ho va desvelar, a Twitter, el secretari general de la Conmebol, Gonzalo Belloso.​

 

 

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut