Leo Messi, fent el seu gest característic a l'hora de celebrar un gol (Reuters)
Barça

Leo Messi arriba als 25 gols a la Lliga per dotzena temporada consecutiva

Amb el doblet davant el Getafe, el davanter blaugrana confirma que manté l'espurna golejadora que l'ha caracteritzat en tota la seva carrera

Actualitzat

Leo Messi continua sent el factor desequilibrant per al Barça. El capità blaugrana va marcar dos gols davant el Getafe que, a més d'encarrilar el triomf del seu equip, el van destacar en el liderat de màxims golejadors del campionat. Messi suma ja 25 gols aquesta temporada, davant dels 21 de Karim Benzema o els 20 de Gerard Moreno, i s'encamina cap al que seria el seu vuitè trofeu Pitxitxi.

Els 25 gols obtinguts fins ara en 29 partits, a falta de 7 partits per a la conclusió del campionat, li permeten igualar el registre obtingut la temporada passada. La campanya més prolífica del davanter argentí a la Lliga va ser la 2011-12, quan va anotar 50 gols en 37 partits jugats. El davanter argentí és el màxim anotador històric de la competició des que la temporada 2014-15 va desbancar el mític Telmo Zarra. En l'actualitat, el 10 blaugrana suma 469 gols al campionat.

Messi, que entre totes les competicions suma 33 dianes aquesta temporada, fa 13 temporades que supera de forma consecutiva els 30 gols.

El davanter argentí, després del gol en pròpia porta dels madrilenys (2-1), va sentenciar partit contra el Getafe amb el 3-1 i ho va celebrar amb un recollidor de pilotes ben especial que recordarà tota la vida el 22 d'abril del 2021.

Aquí pots veure els gols contra el Getafe i les millors jugades:

 

 

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut