Messi celebra el 1-0 contra el Getafe amb un recollidor de pilotes
BARÇA

Messi celebra el gol amb un recollidor de pilotes en el Barça-Getafe

El davanter argentí ha fet el 3 a 1 i ho ha celebrat així a la banda

Messi sabia de la importància del partit contra el Getafe i des del primer minut ha sortit amb ganes de desnivellar ben ràpid el marcador. Abans dels 5 minuts ja havia estavellat una pilota al travesser. No han passat ni 8 minuts de partit que Messi ha fet un gol marca de la casa que ha inaugurat el resultat.

El partit semblava encarrilat, però el Getafe ha empatat ben aviat. Però el davanter argentí, després del gol en pròpia porta dels madrilenys (2-1), ha sentenciat el partit amb el 3-1 i ho ha celebrat amb un recollidor de pilotes ben especial que recordarà tota la vida el 22 d'abril del 2021.

Aquí pots veure el resum del partit amb tots els gols.

A les xarxes socials, els aficionats digitals han comparat l'aplegapilotes amb el crac del Barça B Àlex Collado,

Poden comparar-ne la semblança. El líder del Barça B ha fet gols aquesta temporada com aquest.