LeBron James, Chris Paul i Dwyane Wade amb les seves parelles (Foto: @gabunion)
LeBron James, Chris Paul i Dwyane Wade amb les seves parelles (Foto: @gabunion)
Bàsquet

LeBron James, Dwyane Wade i Chris Paul, de vacances a Eivissa

El rei de l'NBA, acompanyat dels seus inseparables Wade i Paul i les seves famílies, ha fet una escapada per gaudir de les Illes Balears

Actualitzat

Un cop acabada la temporada, les grans estrelles de l'NBA han marxat de vacances. LeBron james, Dwyane Wade i Chris Paul, juntament amb les seves famílies, han triat les illes d'Eivissa i Formentera com a destí turístic. La dona de Wade, Gabrielle Union, ha fet pública una imatge d'un dinar del grup.

 

Vacation Vibes... @dwyanewade @cp3 @KingJames @mrs_savannahrj @jada_ap

A photo posted by Gabrielle Union-Wade (@gabunion) on

A la imatge, però, hi falta el quart mosqueter del grup, el jugador dels Knicks de Nova York Carmelo Anthony. L'estiu passat els quatre esportistes van anar uns dies plegats a les Bahames. Aquest any, però, Anthony no ha viatjat amb els seus amics. Potser per ajudar la seva franquícia en el fitxatge de l'estrella del mercat d'agents lliures, Kevin Durant.

LeBron James en aquests moments també és agent lliure, però en el seu cas ningú aposta perquè marxi dels Cleveland Cavaliers. James, en realitat, voldria que s'ajustés la seva nòmina al marc salarial que l'entrada en vigor del nou contracte televisiu de l'NBA ha obert, i que li permetria cobrar més de 30 milions de dòlars per temporada. Mentre ell descansa, el seu agent Rich Paul espera l'oferta de la franquícia.

Wade, per la seva banda, també busca equip. El fins ara jugador dels Miami Heat no vol cobrar menys de 20 milions per temporada, i si no li ofereix la seva franquícia de tota la vida estaria disposat a canviar d'aires. Chris Paul encara té contracte en vigor amb els Clippers de Los Angeles, així que, sens dubte, el base seria el que està més tranquil del grup d'amics.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut