Curses de muntanya

Laura Orgué, campiona de la Copa del Món de quilòmetre vertical

Si fa poques setmanes era Kilian Jornet el que guanyava el seu quart títol de Campió del Món de curses de muntanya i també a la categoria d'ultra, aquest diumenge es suma la Copa del Món de Quilòmetre Vertical de la ISF, les Skyrunner Vertical Series, guanyada per la catalana Laura Orgué. L'atleta del Salomon Santiveri ha fet valer la renda de punts per aconseguir la victòria final sense haver participat avui a l'última prova del calendari, disputada a les rampes del Puig Campana.

Actualitzat
Laura Orgué s'ha proclamat guanyadora de la Copa del Món de Quilòmetre Vertical després d'haver sumat un total de 240 punts aconseguits en els quilòmetres verticals de Gerania, Dolomites i Fully. Per la seva banda, Sílvia Leal ha estat la segona classificada, amb 218 punts, mentre que el tercer lloc del podi final ha estat per a Blanca Serrano.

D'aquesta manera, Laura Orgué ha fet avui el seu millor resultat en trail running, una Copa del Món que se suma al seu palmarès en esquí de fons, esport en el qual Orgué ha competit a la Copa del Món, campionat europeu i nacional i ha participat en dues ocasions en les Olimpíades d'hivern: Torino 2006 i Vancouver 2010. El seu millor resultat ha estat un 27 lloc a la prova 15 km Pursuit dels últims Jocs Olímpics d'hivern.
Anar al contingut