L'Atlètic no falla contra la Reial Societat i s'acosta al títol de lliga (2-1)

Carrasco i Correa han fet els gols dels "colchoneros" i Zubeldia ha posat emoció al tram final. Amb aquest triomf, els de Simeone es mantenen en el liderat amb quatre punts d'avantatge sobre el Barça i cinc sobre el Reial Madrid.

Miquel RibasActualitzat

L'Atlètic de Madrid ha donat un pas importantíssim per guanyar la lliga. Els "colchoneros" han guanyat, en teoria, el partit més complicat que els quedava fins a final de temporada. Victòria sobre la Reial Societat en un duel on l'Atlètic ha tingut el control del partit fins que l'equip basc en el minut 82 ha fet el 2 a 1. A partit d'aquí la Reial Societat s'ha llençat en tromba sobre la porteria d'Oblak en busca de l'empat. Han estat deu minuts de patiment per l'equip de Simeone que des de la banqueta gairebé ha embogit veient com s'embolicava el partit. Finalment tot ha quedat en un ensurt.

El partit havia començat molt bé pels madrilenys. El primer gol ha arribat aviat, al quart d'hora, després d'una centrada de Llorente que ha controlat molt bé Carrasco per xutar la pilota per sota de les cames de Remiro. L'Atlètic ha encarrilat definitivament la victòria en una jugada de Luis Suárez, que ha fet una bona assistència a Correa. El davanter argentí no ha perdonat i ha fet el 2 a 0.

En el començament de la segona part, Carrasco ha desaprofitat una gran ocasió per fer el 3 a 0. En el minut 67, la Reial Societat ha donat el primer avís amb una canonada de Portu que ha refusat espectacularment Oblak.  En el 80 nou avís de Portu enviant la pilota a la base del pal. L'Atlètic de Madrid estava grogui i la Reial Societat ha seguit insistint. Tot seguit ha pujat el 2 a 1. Zubeldia molt oportú ha posat la por al cos dels "colchoneros" marcant el 2 a 1, després una badada defensiva. Els bascos han pressionat i l'Atlètic de Madrid gairebé ha acabat demanant l'hora, però ha salvat els mobles.

La victòria manté l'Atlètic de Madrid líder de Primera amb 80 punts i continuen depenent d'ells mateixos per guanyar el títol. El Barça és segon amb 76 punts i el Madrid, que aquest dijous juga contra el Granada, és momentàniament tercer amb 75.