Amb el seu gol, Luis Suárez ha donat l'onzena Lliga a l'Atlètic de Madrid @LaLiga
Futbol

L'Atlètic de Madrid guanya amb Luis Suárez

Un jugador que el Barça es va treure de sobre en la pretemporada, Luis Suárez, ha acabant sent campió de Lliga amb l'Atlètic de Madrid. De fet, un gol seu va donar a l'equip "colchonero" l'onzè títol

Redacció Esport3Actualitzat

Sis anys al Barça. 195 gols i molts trofeus, però una sortida traumàtica. En canvi, a Madrid va ser arribar i moldre: doblet i assistència en el primer partit vestint la samarreta de l'Atlètic. Suárez ha perforat la porteria fins a 21 vegades en 32 partits.

Quart màxim golejador de la Lliga, amb gols decisius com en les últimes dues jornades en què ha marcat contra l'Osasuna, el de la victòria en els darrers minuts, i ahir en el 67, el de la remuntada que sentenciava definitivament el títol de Lliga.

En acabar, un Suárez emocionat enviava un missatge per a qui en el seu dia no hi va confiar:

Suárez, ídol dels blanc-i-vermells

Els homes del Cholo Simeone van celebrar el títol amb els aficionats desplaçats a Valladolid. El davanter uruguaià de l'Atlètic de Madrid va haver de ser acompanyat per un policia després de provocar-se un petit aldarull amb un centenar d'aficionats, al costat de l'estadi José Zorrilla.

Un policia acompanya Luis Suárez durant les celebracions a Valladolid (EFE)

A la nit, milers de seguidors es van reunir a la font de Neptuno en una celebració marcada pel fatal accident que va acabar amb la mort d'un nen de 13 anys. Molts aficionats es van desplaçar també a la ciutat esportiva del Cerro del Espino, on va arribar l'autocar dels jugadors procedent de Valladolid. Luis Suárez va ser dels més aclamats per l'afició.

ARXIVAT A:
Luis Suárez
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut