L'afició de l'Atlètic de Madrid s'ha aplegat als voltants de la Plaza de Neptuno (Efe)
Futbol

Mor un nen de 13 anys a les celebracions de l'Atlètic de Madrid per la Lliga

El nen era a l'interior d'un vehicle quan ha tret part del cos per la finestra i ha xocat amb el cap contra una columna. Els fets han succeït a l'aparcament de la plaça Santa Ana de Madrid

Redacció Esport3Actualitzat

Profunda tristesa enmig de l'alegria. Un nen de 13 anys ha perdut la vida a la celebració del títol de lliga de l'Atlètic de Madrid. El jove era a l'interior del seu vehicle quan ha tret part del cos per la finestra i ha xocat contra un mur a l'aparcament de la Plaça de Santa Anna. Els serveis d'emergència han intentat salvar la vida del noi durant una hora i mitja, però no han pogut reanimar-lo. Els fets han passat molt a prop de la plaça de Neptuno, on els aficionats de l'Atlètic de Madrid celebraven el triomf a la Lliga.

El club matalasser s'ha mostrat "consternat" per aquest trist succés, com ha manifestat a les xarxes socials:

Protecció Civil ha atès fins les 3:00 de diumenge 27 persones durant les celebracions per la victòria de l'Atlètic de Madrid a la Lliga Santander, de les quals 7 han precisat de trasllat hospitalari.

El noi que va patir el tràgic accident durant les celebracions pel títol de lliga pertanyia a l'equip infantil del CD Fairplay Parla, que ha expressat el seu condol a les xarxes socials. També ho ha fet l'Ajuntament de Parla a Twitter:

Anar al contingut