Waterpolo

L'Atlètic-Barceloneta esclafa el BPM Sports Management i ja és a semifinals de la Champions (12-7)

Els de Chus Martín han superat amb contundència el BPM Sports Management italià i s'enfrontaran al Ferencvaros hongarès, botxí del JUG Dubrovnik

Xevi BardoletActualitzat

En la Final a Vuit de Hannover, el BPM Sports Management italià només ha inquietat l'Atlètic-Barceloneta durant una mica més d'un període. I s'ha avançat amb un gol del serbi Drasovic. Però a partir del segon quart, els mariners han navegat vent en popa cap a les semifinals de la Champions. Javi Bustos i Álvaro Granados han marcat primer, i quan els de Chus Martín han pogut jugar un parell de transicions, l'equip de la Llombardia s'ha enfonsat.

Felipe Perrone, que té tres Champions amb tres equips diferents, ha ofert un recital. I el golàs per l'escaire de Martín Famera, també des de posició 3, ha posat un 8-2 que trencava el partit. I això que quedaven més de 14 minuts. A l'Atlètic-Barceloneta no li ha calgut cap més accelerada i, per evitar qualsevol angúnia, han arribat les aturades de Dani López-Pinedo. El capità, amb 38 anys, vol una segona Champions. Miki Linares, el segon porter, l'ha rellevat en els últims instants i ha coincidint a l'aigua amb el seu germà, Pau Linares.

El Ferencvaros, rival a les semifinals

Com la temporada passada contra l'Eger, quarts de final plàcids per als mariners. Aquest divendres s'entreveuen més dificultats en les semifinals, davant un Ferencvaros hongarès que ha eliminat el JUG Dubrovnik croat del jugador català Xavi Garcia amb una ajustada victòria per 10-9. Els hongaresos han dominat el partit des del primer quart amb un parcial de 5 a 3. A partir d'aleshores, han administrat l'avantatge. El català Xavi Garcia, que ha marcat un gol, i Loren Fatovic, que n'ha fet quatre, han liderat l'intent de remuntada. Però el 3 a 0 en l'últim quart només ha servit per maquillar el marcador. L'altra semifinal enfrontarà el Pro Recco italià, que s'ha imposat al conjunt amfitrió del Hannover (12-9) amb l'Olympiacos grec, botxí del Brescia.