Sergio Busquets, desesperat mentre els jugadors de l'Atlanta United celebren un gol (Reuters)
Futbol

L'Atlanta United guanya l'Inter Miami i troleja Leo Messi

El crac argentí no ha jugat en la derrota (5-2) del seu equip però ha rebut una dedicatòria a les xarxes socials

Redacció Esport3Actualitzat

Gerardo Martino ja va avisar que no era convenient que Leo Messi jugués tots els partits i que el faria descansar algun dia. I el mateix Messi va donar a entendre aquest divendres, amb un post on es veia una pizza, que li tocava quedar-se a casa mentre l'Inter Miami feia el desplaçament al camp de l'Atlanta United.  

Sense ell, i també sense Jordi Alba --però amb Sergio Busquets de titular-- l'Inter ha patit al camp de l'Atlanta la seva primera derrota en els 13 últims partits o, dit d'una altra manera, la primera desfeta des que Messi és a l'equip. I això que el conjunt de Florida es va avançar en el marcador amb un sensacional gol de l'equatorià Leo Campana, que acabaria fent els dos del seu equip:

L'Atlanta United, campió de l'MLS l'any 2018, justament amb Martino a la banqueta, va ser superior i va oferir un bany de realitat a un Inter desorientat sense la seva estrella. I després de la golejada, es va permetre el luxe de trolejar Messi mostrant la imatge d'una pizza igual que la de l'argentí però amb menys guarniment i formant una lletra L, en referència a la paraula "loser", perdedor en anglès. 

Potser no és gaire bona idea per si es tornen a trobar l'exblaugrana pel camí tenint en compte que en un enfrontament del mes d'agost, en partit de l'Open Cup, Messi ja els va clavar dos gols i va dirigir la golejada del seu equip (4-0). 

 

 

 

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut