El somriure d'Aduriz ha desencadenat una tempesta a les xarxes socials
Futbol

L'Athletic de Bilbao demandarà els que van insultar Aduriz pel seu somriure durant la xiulada a l'himne

El jugador de l'Athletic de Bilbao va ser objecte de tota mena d'insults a través de les xarxes socials en ser captat per les càmeres de televisió somrient mentre tot el Camp Nou xiulava l'himne d'Espanya

Actualitzat

Uns moments abans de començar el partit de final de Copa del Rei, dissabte passat, tota l'atenció era a la graderia i no a la gespa. Després de setmanes de parlar sobre els xiulets a l'himne espanyol, les quasi 100.000 persones que omplien l'estadi van fer emmudir la megafonia amb una sonora xiulada. Les càmeres de televisió, però, enfocaven els jugadors del Barça i de l'Athletic Club mentre esperaven que acabessin de sonar els compassos de l'himne. Entre tots els jugadors, Aritz Aduriz somreia i les xarxes socials van interpretar que els xiulets "irreverents" cap a l'himne espanyol eren la causa de la seva alegria, cosa que va desencadenar una allau d'insults, improperis i tota mena de desqualificacions cap al davanter basc. El mateix Aduriz, en acabar el partit, es va afanyar a aclarir que només intentava saludar la seva família, però a aquelles alçades la bola de neu a les xarxes socials ja era imparable.

Ara, l'Athletic Club, en paraules del seu president, Josu Urrutia, confirma que presentarà una querella per la via penal per impedir que es repeteixi una situació similar en un futur i que es repari la imatge del jugador, i és que, "quan insulten un jugador, insulten tot l'Athletic".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut