Mundial

L'Argentina frega els vuitens de final amb una golejada contra Corea del Sud (4-1) i "hat-trick" d'Higuaín

Golejada de l'Argentina davant Corea del Sud (4-1). Higuaín, autor d'un "hat-trick", ha estat el gran protagonista. El primer gol, que ha arribat al minut 16, ha estat en pròpia porteria de Park Chu, després del refús d'una falta. Al 31 ha arribat el segon. Centra Maxi, pentina la pilota Burdisso, i Higuaín remata de cap al segon pal. Però fruit d'un error de Demichelis a l'última jugada de la primera part ha arribat el 2-1, obra de Lee Chung Yong. El tercer ha arribat després d'una rematada de Messi al pal, i en el quart, preciós, Higuaín remata de cap una gran passada del Kun Agüero.

Abraçada de Maradona a Higuaín al final del partit. El madridista ha fet un "hat-trick", i tot seguit, abraçada a Leo Messi. El blaugrana també ha estat decisiu en la golejada. Una centrada seva, desviada involuntàriament per Park Chu Young, ha suposat l'1 a 0. El segon ha arribat en una centrada de Maxi Rodríguez pentinada per Burdisso. El cop de cap d'Higuaín, ajustat al pal, era imparable. Messi ha estat a prop d'anotar el tercer en una acció brillant. La vaselina ha sortit fora per molt poc. Els coreans s'han beneficiat d'una badada del defensa Demichelis per reduir la diferència abans del descans. El gol ha estat de Lee Chung Yong.

Els argentins han enllestit el matx en l'últim quart d'hora. Després d'una doble rematada de Messi, Higuaín ha aprofitat el refús del pal. El madridista ha marcat el definitiu 4 a 1 en una jugada que comença Messi. Agüero fa la centrada i triplet d'Higuaín. Segona victòria en el segon partit de l'Argentina, que lidera en solitari el seu grup amb sis punts.