Barça

Laporta evita parlar de la crisi del Madrid durant una visita solidària a Tànger

Mentre Ramón Calderón passa un autèntic calvari, Joan Laporta viu un moment d'allò més dolç. El president del Barça ha seguit la crisi blanca des del Marroc, on és en "missió solidària" a Tànger i on l'han rebut com un ídol. Laporta ha evitat entrar a fons en la crisi institucional que viu el club blanc i ha assegurat que parlar d'un possible triplet és una falta de respecte cap als rivals.

Actualitzat
Lluny de la polèmica que viu el Reial Madrid i en un ambient totalment festiu, el president del Barça, Joan Laporta, ha inaugurat un centre solidari per a l'educació i l'esport en un dels barris més populars de Tànger, on l'afició pel conjunt blaugrana és absoluta. El president Laporta ha evitat entrar a fons en els problemes institucionals del Reial Madrid. "El que no faré mai és entrar a comentar aspectes que no són de la meva competència ni de la meva responsabilitat", ha dit. "Per tant, permeteu-me que no hi entr", ha afegit. "El que sí que no desitjo és que ningú pateixi situacions que no són agradables", ha assegurat el president blaugrana.

El president del Barça també ha volgut insistir en la línia de prudència marcada per Pep Guardiola i ha recoengut que parlar d'un possible triplet a aquestes alçades de la temporada "és una falta de respecte cap als rivals".

Tot i que l'expressió "El Barça és més que un club" ha estat present, s'ha insistit més en què el Barça és el club dels infants en una iniciativa per millorar la situació de vulnerabilitat de les persones dins del marc del programa Xarxa Internacional de Centres Solidaris. És el primer centre del Marroc amb 300 nens i nenes on els més petits són els protagonistes.

El nom del FC Barcelona és un reclam molt important de cara a la formació de nens i nenes i l'alfabetització de les mares en un barri popular on les oportunitats de futur per als joves són gairebé inexistents.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut