(ajax.nl)

L'Ajax viu la primera derrota de la temporada

L'equip de Ten Hag cau contra el Willem II just abans de rebre el València en una jornada clau de la Champions League

L'Ajax de Erik Ten Hag ha patit la primera derrota d'aquesta temporada a l'Eredivise a mans del Willem II per 0 a 2.

Tot i que els locals van dominar l'enfrontament, els visitans van aconseguir un gol a la primera part, gràcies a un penal provocat per André Onana, i que va transformar Mikes Tresor, Ndayishimiye.

A la segona part l'equip de Ten Hag es va volcar a la porteria local en busca de l'empat, però al minut 78 Damil Dankerlui va aconseguir el segon gol de Willem II, resultat amb què acabava l'enfrontament.

Amb aquest resultat, l'Ajax segueix líder amb 41 punts, a sis punts del segon classificat, el AZ Almaaar, i a dotze del tercer, el Willem II.

Aquest dimarts l'equip d'Amsterdam rebrà el València en un partit que serà clau per la classificació pels vuitens de final de la Champions League del Grup H, on l'Ajax suma 10 punts, i el Chelsea i el València estan empatats amb 8 punts.