Espanyol

L'acord entre l'Espanyol i Nakamura, pendent dels drets d'imatge

A l'Espanyol, els drets d'imatge són l'únic serrell que separa el japonès Nakamura de Cornellà-el Prat. Els directius blanc-i-blaus esperen una resposta del migcampista nipó. Els drets d'imatge són problemàtics perquè es tracta d'un jugador que és una icona mediàtica al seu país. Nakamura ingressa 8 milions d'euros en drets d'imatge. Al Celtic de Glasgow ingressava la totalitat d'aquests drets, el club no s'en quedava cap. Ara l'Espanyol vol intentar aconseguir un percentatge d'aquests drets d'imatge. El cert és que l'operació és complexa i per això tot plegat s'està eternitzant.

Actualitzat
L'Espanyol, a més, vol aconseguir vendre els drets televisius dels partits de Lliga a una televisió japonesa, que ja ha mostrat el seu interès. Però abans cal veure si el contracte que té signat l'Espanyol amb Mediapro ho permet.

L'Espanyol ha continuat les negociacions per Nakamura. L'única cosa que preocupa és que el club encara no ha tingut l'oportunitat de parlar directament amb el jugador i tots els contactes han estat amb el seu representant i amb Manel Ferrer, que és qui el representa a Espanya.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut