El nou logotip de la Volta del centenari (@VoltaCatalunya)
Ciclisme

La Volta renova el seu logotip amb motiu del centenari

Amb el nou disseny, es canvia el cercle vermell que envoltava la tipografia anterior per un fons format per punts i que es va allargant com a representació d'un escamot de corredors que avança per la carretera i que s'estira fins a aconseguir un 100

Actualitzat

L'organització de la Volta Ciclista a Catalunya ha presentat aquest dijous el seu nou logotip amb motiu del centenari de la prova, que se celebrarà entre el 23 i el 29 de març del 2020. Amb el nou disseny, es canvia el cercle vermell que envoltava la tipografia anterior per un fons format per punts i que es va allargant com a representació d'un escamot de corredors que avança per la carretera.

Aquest tramat s'estira fins a aconseguir un "100" que, segons els organitzadors, reflecteix l'històric bagatge de la Volta, la tercera cursa per etapes més antiga després del Tour de França i el Giro d'Itàlia. El nou logotip tindrà presència en els actes vinculats a l'organització de la cursa, així com en els seus canals de comunicació oficials.

"Reflecteix la vitalitat amb la qual la Volta celebrarà la seva edició 100, així com la motivació per seguir organitzant una cursa atractiva tant per al públic com per als corredors participants", ha destacat Rubèn Peris, president de la Volta Ciclista a Catalunya.

Anar al contingut