Kings League

La relliscada de Piqué: revela per error la retirada d'un exblaugrana

L'últim After Kings de la Kings League ha tingut Gerard Piqué com a protagonista

Redacció Esport3Actualitzat

A Gerard Piqué se li ha escapat en directe que Bojan Krkic es retira del futbol professional. Piqué estava amb Ibai Llanos, Gerard Romero i la resta de presidents de la Kings League analitzant el play-off i la final four d'aquest cap de setmana al Camp Nou.

Tot anava sobre rodes fins que Ibai Llanos ha anunciat la lesió de Javi Espinosa i ha comentat que buscava opcions per substituir-lo. Un dels noms que han sortit a la conversa ha estat el de Bojan Krkic, l'exblaugrana que va tenir per darrer equip el Vissel Kobe. En aquell moment, Piqué ha desvelat la notícia:

"Bojan dijous s'acomiada, es retira al Camp Nou".

"Jo vaig a l'esdeveniment".

Les cares dels altres presidents eren un poema: Gerard Romero es posava les mans al cap i Perxitaa, president dels Troncos, deia a Piqué: "Això se sabia?" Ibai declarava que "ell ​​no sabia que Bojan es retirava". Ha estat el moment en què la cara de Gerard Piqué ha canviat per reflectir que ja era conscient de la seva patinada.

Gerard Romero ha intentat canviar de tema i tots han seguit comentant els detalls de la final four d'aquest 26 de març al Camp Nou, però la filtració ja corria per les xarxes socials, que ràpidament s'han fet ressò de l'adeu de Bojan.

 

ARXIVAT A:
Gerard PiquéKings League
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut