La Kings League, ideada i presidida per Gerard Piqué
La Kings League, ideada i presidida per Gerard Piqué
Diumenge, a TV3

Nit temàtica de la final de la Kings League amb la retransmissió del partit

TV3 oferirà una nit temàtica sobre la Kings League amb la transmissió de la final four de la competició d'aquesta primera edició, en català, que es farà al Camp Nou. La programació començarà amb l'estrena d'un reportatge del programa "30 minuts" sobre aquesta nova visió del futbol, ideada i presidida per Gerard Piqué

La Kings League, la competició ideada i presidida per Gerard Piqué, ha revolucionat la manera de viure i veure el futbol, sobretot entre la gent jove. Dotze equips presidits per dotze reconeguts streamers, amb noves normes de competició; molt dinamisme i caràcter desenfadat, però igualment competitiu. Amb l'afegit de la complicitat i la participació de grans estrelles, ja retirades, del futbol professional i tot plegat sota la direcció d'una empresa catalana com és Kosmos. 

Amb aquests elements, el Departament d'Esports de TV3 està produint un "30 minuts" que també servirà per veure en plena acció Gerard Piqué un cop s'ha retirat del Barça i del futbol en actiu. El reportatge s'estrenarà coincidint amb la final de la competició al Camp Nou i es completarà amb la transmissió de la mateixa final a càrrec de l'equip d'Esports de TV3, que també personalitzarà la transmissió amb continguts i entrevistes pròpies. 

Per anar coneixent la nova competició, Esport3 està emetent els dilluns a les 22.00 el format "Kings Week", un resum de les tres últimes jornades de la competició. 

 

 

Anar al contingut