Ansu Fati nova equipació
Ansu Fati agafa el 10 de Leo Messi (Reuters)
BARÇA

La recuperació d'Ansu Fati s'allarga i no començarà la pretemporada

Segons ha avançat Catalunya Ràdio, el jugador guineà tornarà a Madrid per seguir amb la seva recuperació

Redacció Esport3Actualitzat

El dilluns 12 de juliol el Barça posarà la maquinària en marxa amb la mirada posada a la campanya 2021-2022. En el primer entrenament de la pretemporada hi haurà 11 jugadors del primer equip però Ansu Fati no hi serà. Segons ha avançat Catalunya Ràdio, el jugador guineà no es desplaçarà fins a la Ciutat Esportiva Joan Gamper sinó que tornarà a Madrid, on ha estat fent treball específic enfocat en la seva recuperació des de fa diverses setmanes.

Així, l'estada d'Ansu a Barcelona serà, si res no canvia, un parpelleig. El davanter va arribar aquest divendres a la ciutat comtal per passar les proves mèdiques amb la resta dels seus companys tot i que la seva intenció era tornar a Madrid per seguir amb la seva recuperació. I és que la jove promesa del planter ha estat vivint tot sol en un hotel, després de renunciar a les seves vacances, fent doble sessió diària i amb un únic objectiu: posar-se a les ordres de Ronald Koeman en la primera cita de pretemporada.

Un desig frustrat per la lentitud en l'evolució de la seva lesió. Cal recordar que Ansu Fati es va trencar el menisc intern del genoll esquerre el passat 7 de novembre en un partit contra el Betis. Després d'una primera operació, el club va anunciar que Fati estaria allunyat dels terrenys de jocs durant quatre mesos. Set mesos després del comunicat, el jugador segueix sense poder reincorporar-se amb el grup.

ARXIVAT A:
AnsuFati
Anar al contingut