Rafa Nadal abandona Wimbledon per lesió (Reuters)

La preocupant imatge de Rafa Nadal a pocs dies de Roland Garros

Perilla la participació del manacorí a la Copa dels Mosqueters
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Rafa Nadal

Rafa Nadal és baixa per lesió des del passat mes de gener. El balear s'ha perdut la gira pels Estats Units, els Màsters 1000 d'Indian Wells i Miami i la temporada de terra, el Masters 1000 de Montecarlo, el Godó de Barcelona i el Masters 1000 de Madrid. El 5 de maig passat va anunciar que tampoc disputaria el Masters 1000 de Roma, que tot just ha començat aquesta setmana amb la victòria d'Albert Ramos a la primera ronda, i el seu objectiu prioritari era tornar a Roland Garros.

Nadal vol defensar el títol aconseguit l'any passat, el catorzè Roland Garros, però les imatges que s'han sortit a la llum del seu darrer entrenament han generat preocupació. En aquestes es pot veure un Rafa Nadal ajupit amb gestos de dolor i retirant-se amb una cara d'evident incomoditat de la pista on s'entrenava. En aquell moment, l'acompanyaven el seu entrenador Carlos Moyá, i part del seu equip.

 

Preocupació afegida

Després de patir la lesió al psoes a la segona ronda de l'Open d'Austràlia, el 18 de gener, 116 dies són els que porta l'exnúmero 1 del món fora de les pistes, i no serà fins a l'últim moment en què el balear sabrà si podrà ser a la Copa dels Mosqueters. La seva absència a les pistes s'ha fet notar i el mallorquí ha sortit del top 10 del rànquing mundial de l'ATP després de 17 anys, 10 mesos i 24 dies. El tenista espanyol actualment és el número 16 del món i en cas de perdre's Roland Garros, baixaria, després de 20 anys, fins al lloc 116 de la classificació.

ARXIVAT A:
Rafa Nadal
NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut