Neymar (Reuters)
Neymar (Reuters)
Barça

La premsa francesa revela les dues condicions que Neymar hauria posat al PSG per tancar el seu fitxatge

El davanter del Barça vol que l'equip francès li garanteixi que l'operació no superarà els límits del fair play financer i que farà alguns fitxatges

Actualitzat

Tothom està a l'espera que Neymar es pronunciï sobre la seva continuïtat al Barça o si marxarà al París Saint-Germain, però fins ara tant el jugador com el seu entorn fan silenci. Mentrestant, la premsa francesa parla de les condicions que el davanter brasiler hauria posat al club de París per accedir a tancar el seu fitxatge.

Els representants de Neymar, segons la cadena BFM TV, volen una confirmació que el PSG pot pagar els 222 milions de la clàusula del jugador sense trencar els límits del fair play financer. El jugador no vol quedar-se sense jugar la Lliga de Campions per culpa d'una sancio de la UEFA al club francès. I per evitar-ho, segons "L'Équipe", el PSG es podria desprendre d'alguns jugadors, com Ben Arfa i Krychowiak.

La premsa francesa també diu que Neymar hauria demanat al PSG que fitxi quatre jugadors. Entre aquests, dos compatriotes i amics com Coutinho i Dani Alves (aquest últim ja ha estat fitxat). Amb la continuïtat de Lucas Moura i l'arribada de l'encara davanter del FC Barcelona, hi hauria una important colònia brasilera al vestidor parisenc.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut