Barça

El FC Barcelona espera un gest de Neymar per descartar el seu fitxatge pel PSG

Tot i que Gerard Piqué va confirmar la continuïtat del brasiler amb un missatge a les xarxes socials, el club blaugrana espera que el jugador faci un gest públic per descartar definitivament la seva marxa al París Saint-Germain

Actualitzat

Gerard Piqué va entrar ahir a la nit en escena en l'afer Neymar i va assegurar, a través de Twitter, que el brasiler es quedarà al Barça. Tot i aquest missatge del defensa català, el club blaugrana encara espera un gest del futbolista per descartar definitivament el seu fitxatge pel París Saint-Germain.

L'únic que encara no s'ha pronunciat és, precisament, l'actor principal de la història. Ni a les xarxes socials, on sempre ha estat tan actiu. Neymar ara ha adoptat un perfil més aviat discret. La seva indefinició, de fet, té el barcelonisme en estat d'alerta des de fa unes setmanes. 

Neymar -només Neymar- té la possibilitat de posar el punt final a tanta incertesa. De moment, ha intervingut abans Gerard Piqué amb un tuit. "Es queda", diu. Missatge concís i convençut d'un dels pesos pesants del vestidor. No queda clar, però, si respon a un fet o a un desig.

El serial Neymar

Fa un any, amb la seva renovació en joc, Neymar ja va viure un capítol semblant amb el PSG. Aquest cop, però, la bola sembla que s'ha fet més gran. El jugador, en data d'avui, encara no ha obert boca i l'únic que ha fet és mantenir la seva cotització amb dos gols en el primer partit de pretemporada. El seu pare, a qui tothom apunta com a creador de la història, tampoc sembla que vulgui enterrar els rumors.

Ahir, Neymar i el seu pare es van reunir amb un dels artífexs del seu fitxatge pel Barça, Raül Sanllehí. El director de futbol del club blaugrana va insistir que al Barça no li ha arribat cap oferta del PSG. Ara mateix, només Piqué sembla que sap el final de la història. Després del seu tuit, el president de Rakuten, Hiroshi Mikitani, va voler-se sumar a un culebron que, ben segur, encara tindrà molts capítols.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut