L'embolic amb els peus de Bond que ha trencat la igualtat al marcador
L'embolic amb els peus de Bond que ha trencat la igualtat al marcador
futbol

La pitjor nit de Bond, Jonathan Bond, enfonsa una mica més els Galaxy de Riqui Puig

Els errors del porter anglès condemnen els cuers de la Conferència Oest davant el DC United de Wayne Rooney

Redacció Esport3Actualitzat

Wayne Rooney va predir que el Manchester City liquidaria el Reial Madrid i aquest cap de setmana ha estat l'equip que entrena, el DC United de l'MLS, qui ha fet miques els Galaxy (3-0), inesperats cuers de la Conferència Oest. L'exdiable vermell, això sí, ha comptat amb un aliat inesperat a les files de l'equipde Los Angeles.

Jonathan Bond ha estat el protagonista negatiu de la vuitena derrota de la temporada del conjunt que lideren Riqui Puig i el mexicà Chicharito. El porter, de 30 anys, s'ha fet embolic amb la pilota als peus quan, ben entrada la segona part, el seu equip aguantava un valuós empat. El belga Benteke ha acceptat el regal.

Aquest rodamon del futbol modest britànic fins al seu desembarcament a la meca del cinema tampoc no ha estat encertat en la tercera diana, quan ha deixat la pilota morta perquè el polonès Klich només l'hagués d'empènyer.

El resultat furga en la ferida dels Galaxy, que fa uns mesos es pensaven que tot aniria bé. Només hi ha un bàlsam en aquest primer tram de campionat, que han saldat amb només nou punts en tretze jornades. A l'MLS no hi ha descensos.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut