Tenis

La persistència de la pluja obliga a ajornar de nou el partit entre Nadal i Fernando González a l'Open EUA

Estava previst que divendres es reprengués el partit de quarts de final entre Rafa Nadal i Fernando González a l'Open dels Estats Units, però la pluja persistent que cau sobre Nova York va fer ajornar de nou la celebració del que resta de partit. De moment, les previsions meteorològiques no són gaire favorables i si el temporal no afluixa podria ser que, per culpa de l'endarreriment de la jornada d'aquest divendres, el programa del torneig s'allargués fins dilluns.

Actualitzat
Les precipitacions que cauen sobre Flushing Meadows han obligat a ajornar el primer partit del dia, que havien de disputar Serena Williams i Kim Clijsters en partit corresponent a la primera semifinal femenina. Tot seguit, tocava a Nadal i González reprendre l'enfrontament però tot indica que, malgrat que algunes previsions parlen de tres hores de bonança momentània, tots els partits s'hauran d'ajornar. El partit es va interrompre amb un 7-6 favorable a Nadal i enmig de la disputa del desempat en el segon set després d'un 6 a 6.

Ferrero en lloc de Nadal

Els problemes abdominals que arrossega Nadal l'han obligat a renunciar a l'eliminatòria de la Copa Davis, que del 18 al 20 de setembre enfrontarà Espanya amb Israel a Múrcia. Segons sembla, els metges haurien recomanat al manacorí fer repòs després de l'Open EUA, i això li farà perdre's l'eliminatòria. El seleccionador espanyol, Albert Costa, ha cridat Juan Carlos Ferrero per suplir la baixa de Nadal.



NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut