La Penya consolida el liderat de l'Eurocup després de vèncer l'Hamburg
El Joventut consolida el liderat de l'Eurocup després de vèncer l'Hamburg @Penya1930

La Penya consolida el liderat de l'Eurocup després de vèncer l'Hamburg (75-92)

Els verd-i-negres són ara líders en solitari després de la derrota d'ahir del Partizan de Belgrad, amb qui empataven a victòries

Víctor LavagniniActualitzat

La Penya ja és líder en solitari del grup A de l'Eurocopa després de guanyar a Hamburg un partit en què l'equip alemany ha dominat els primers quinze minuts. L'equip local ha sortit més endollat i ha dominat el ritme del joc en tots dos cantons de la pista. Era més intents, jugava amb més energia i dominava al Joventut, que anava a remolc i perdia sis pilotes en el primer quart, 22 a 12.

Ha estat a l'equador del segon quart quan la rotació badalonina, des de la defensa, ha capgirat el partit. Els catalans han remuntat i han arribat al descans només un punt per sota.

A la sortida del vestidor, el Joventut, en un moment d'inspiració de Pep Busquets, s'ha escapat en el marcador. Els verd-i-negres han arribat a obtenir un avantatge de 16 punts després d'una transició de Pau Ribas i Albert Ventura. Bon ritme, bona circulació de pilota i criteri han estat les claus d'un quart perfecte. En els últims 10 minuts l'Hamburg s'ha acostat perillosament a cinc punts, però l'equip de Carles Duran ha tornat a guanyar el partit fins al 75 a 92 final, amb 55 punts anotats a la segona part.