Bàsquet

La lamentació de Morales per la marxa de Parra

El president del Joventut, Juanan Morales, lamenta que Joel Parra hagi decidit marxar malgrat els esforços del club per millorar-li les condicions i convertir-lo en un referent

Redacció Esport3Actualitzat

Montero, Ricky Rubio... i ara Joel Parra. L'aficionat verd-i-negre torna a veure com un jugador brillant sorgit del planter marxa al gran rival català.

El president del Joventut, Juanan Morales, ha volgut donar forma avui al contundent comunicat del club, on es lamentava que "el jugador hagi pres aquesta decisió malgrat els esforços per convertir-lo en un referent". Morales, que ha presenciat a Barcelona el sorteig de l'Eurocup, ho ha expressat així:

"Hem estat negociant amb en Joel tota la temporada per allargar-li aquest contracte que tenia fins al 2025. Li milloràvem les condicions. Hem intentat explicar-li el projecte que teníem per a ell com a jugador referent. Hem arribat fins on hem pogut."

"Ell ho ha donat tot durant la temporada. Però arribat a aquest punt ha decidit executar unilateralment la clàusula de rescissió."

ARXIVAT A:
ACBPenya
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut