Vlahovic el dia de la presentació amb la Juve
Vlahovic mostrant el seu nou dorsal a la Juve (@juventusfc)
Futbol

La Juventus fitxa Dusan Vlahovic per 70 milions d'euros

El davanter serbi tanca la principal operació del mercat d'hivern i serà el nou referent d'atac de l'equip torinès

Actualitzat

Serà probablement el gran fitxatge del mercat d'hivern. La Juventus va anunciar oficialment aquest divendres el fitxatge del davanter serbi Dusan Vlahovic, procedent de la Fiorentina, justament el dia que el jugador feia 22 anys. Avalat pels 20 gols en 24 partits aquesta temporada --17 gols a la Llliga--, Vlahovic tindrà la missió de reflotar una Juve sense brillantor, que es troba en cinquena posició a la Serie A, a 11 punts del líder, l'Inter de Milà.

El club torinès no escatima en despeses per contractar el que ha de ser el seu nou referent en atac: pagarà 70 milions fixos més 10 en variables a la Fiorentina per aconseguir el balcànic, que pertot arreu on ha passat ha marcat diferències. Vlahovic té en el seu currículum el rècord de precocitat a l'hora de debutar amb el Partizan, amb només 16 anys, i va costar a la Fiorentina, l'any 2018, un milió d'euros més variables.

 

El fitxatge de Vlahovic per la Juventus es veia en clau barcelonista com a important per poder aconseguir l'arribada d'Álvaro Morata al Barça, però la negativa de l'Atlètic de Madrid --propietari dels drets del davanter madrileny-- a reforçar un rival directe han refredat gairebé per complet l'operació, tot i l'acord de Morata i el club blaugrana.

La Fiorentina ja té substitut

La Fiorentina, mentre, ja ha trobat un substitut per cobrir la vacant de Vlahovic reinvertitnt una petita part del que ingressarà per la venda de l'atacant balcànic. L'escollit és Arthur Cabral, que havia sonat fins i tot pel Barça, i que estava fent mèrits al Basilea suís, on ha marcat 65 gols en dos anys i mig. L'equip toscà pagarà uns 15 milions d'euros més variables per l'atacant brasiler, de 23 anys.

 

 

 

 

Anar al contingut