Xavi, durant el Betis-Barça (EFE)
Barça

La jugada del Barça contra el Betis que ha fet emocionar Xavi

El tècnic blaugrana s'ha desfet en elogis cap als seus jugadors en una jugada defensiva en el tram final de partit

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça ha sumat tres punts molt treballats al Benito Villamarín. Els de Xavi Hernández, molt sòlids durant els 90 minuts, s'han emportat la victòria amb gols d'un Rafinha reivindicat i un Lewandowski que ha reaparegut a la Lliga després dels tres partits de sanció.

El tècnic de Terrassa, en la roda de premsa posterior al partit, s'ha mostrat molt satisfet amb l'actuació del seu equip, ha parlat de la jugada que l'ha emocionat i ha parlat del debut de Gavi amb el dorsal número 6.

Victòria treballada

"Li hem pres la pilota al Betis, l'equip ha fet un partidàs. Hem dominat de principi a fi, me'n vaig molt satisfet. Estem líders, a 8 punts a falta d'un partit del Madrid. Estem molt sòlids en defensa i en molts moments en el joc. Estem treballant bé, anem pel bon camí. La feina va donant els seus fruits. Hem fet un dels millors partits de la temporada."

La jugada que ha fet emocionar Xavi

"Hi ha una tornada al minut 83 o 84 que a mi m'emociona com a entrenador, em posa la pell de gallina."

El debut de Gavi amb el dorsal 6

"Estic content que Gavi porti el 6, com quan van portar-lo Riqui o Alves. Em sento nostàlgic, perquè ja no el puc portar mai més, però me n'alegro que el tingui ell. Crec que el portarà molts anys si tot va bé."

La comparativa Iniesta-Pedri

"Si comparem la carrera d'Iniesta amb Pedri, Iniesta guanya per golejada. De talent sí que està al nivell de l'Andrés. Iniesta és el talent més gran que he vist al futbol espanyol, però Pedri s'assembla molt a ell.

 

Rafinha, decisiu

"Rafinha és un jugador criticat però fa gols decisius i marca la diferència. Nosaltres el valorem molt."

 

Les millors jugades del Betis-Barça (1-2)

ARXIVAT A:
Xavi Hernández
Anar al contingut