Els bessons Winklevoss, asseguts en una taula rodona
Els bessons Winklevoss (Wikimedia Commons)
Futbol

La increïble història dels 'Crypto Bros' amb un club anglès amateur

Els bessons Winklevoss han invertit 4,2 milions d'euros per fer pujar el Bedford vuit categories, fins a la Premier

Redacció Digital Esport3Actualitzat

Els bessons Winklevoss, Tyler i Cameron es van fer famosos per haver acusat Mark Zuckerberg d'haver-los robat la idea de la creació de Facebook quan eren tots estudiants a la Universitat de Harvard. Aquesta situació va donar lloc fins i tot a una pel·lícula, "La xarxa social".

Arran del procediment judicial, van arribar a un acord amb el CEO de la xarxa social pel qual van rebre 20 milions de dòlars i accions de l'empresa. Després d'això, els germans van provar sort amb les criptomonedes i la jugada els va sortir tan bé que es van fer multimilionaris.

Ara, han decidit invertir una part dels seus guanys, 4,5 milions de dòlars (uns 4,2 milions d'euros) --una petita part si tenim en compte el seu patrimoni-- en un petit equip anglès.


Volen ascendir vuit categories, fins arribar al nivell del Manchester City o de l'Arsenal

Es tracta del Real Bedford, de la novena categoria a Anglaterra. Un club que havia comprat el creador de pòdcasts Peter McCormack el 2021 amb l'objectiu de fer-lo pujar fins a la màxima categoria, la Premier League. Sens dubte la injecció dels bessons Winklevoss --que es convertiran en copropietaris-- serà una bona ajuda. Com reconeixia un dels germans, Cameron:

"No estem invertint solament en un club de futbol. Estem invertint en un somni per portar la Premier a Bedford."

 

Anar al contingut