Raphinha recorrent el camp del Brentford de genolls
Futbol

La imatge viral de Raphinha per celebrar la salvació del Leeds

El brasiler va recórrer el camp del Brentford de genolls després d'aconseguir la permanència amb el Leeds en la darrera jornada de la Premier League

El Leeds seguirà un any més a la Premier League. Tot i que els "whites" arribaven a l'última jornada de Lliga sense dependre d'ells mateixos, els resultats es van donar i van aconseguir la permanència. Els de Jesse March van guanyar a l'últim minut per 1-2 al Brentford i van aprofitar la derrota del Burnley contra el Newcastle United, també per 1-2, per aconseguir la permanència. Raphinha, l'extrem de 25 anys pretès pel Barça, va ser un dels protagonistes del partit i de la celebració. El brasiler, que va anotar el primer gol del Leeds des del punt de penal, va recórrer el camp del Brentford de genolls com a mostra d'agraïment per la salvació.

En cas que el Leeds United hagués baixat a la Championship, Raphinha hauria tingut una clàusula de sortida de 25 milions d'euros, un preu assequible per al Barça. Amb la permanència, però, el seu possible fitxatge es complica, ja que el brasiler no té cap clàusula de rescissió i el conjunt blaugrana hauria de negociar amb el Leeds un traspàs. Tot dependrà en gran manera del que acabi passant amb Ousmane Dembélé.

Anar al contingut