Luis Suárez després de mossegar Chiellini. (Foto: Reuters)
Luis Suárez després de mossegar Chiellini. (Foto: Reuters)
Barça

La FIFA desmenteix el president de la seva Comissió de Disciplina dient que Luis Suárez té prohibit entrenar

La FIFA ha aclarit a l'Agència EFE que Luis Suárez no podrà entrenar ni jugar durant els seus 4 mesos d'inhabilitació per mossegar l'italià Chiellini. Si ahir dijous Claudio Sulser, president de la Comissió Disciplinària del màxim organisme futbolístic, sembrava dubtes en aquest aspecte, aquest divendres la FIFA ha precisat que Suárez no pot participar en cap activitat futbolística, i una és entrenar

Actualitzat

La FIFA ha aclarit a l'Agència EFE que Luis Suárez no podrà entrenar ni jugar durant els seus 4 mesos d'inhabilitació per mossegar l'italià Chiellini. Si ahir dijous Claudio Sulser, president de la Comissió Disciplinària del màxim organisme futbolístic, sembrava dubtes en aquest aspecte de la sanció del davanter uruguaià, aquest divendres la FIFA ha precisat que Suárez no pot participar en cap activitat futbolística mentre duri el càstig. I això inclou, evidentment, jugar però també entrenar.

Segons la FIFA, Claudio Sulser es va limitar a confirmar en la seva trobada amb els mitjans periodístics que la sanció a Luis Suárez no impedeix el seu traspàs entre clubs, ni que el jugador se sotmeti a les corresponents revisions mèdiques. El text literal de la sanció imposada al davanter, en aquest apartat diu que "Luis Suárez té prohibit participar en qualsevol activitat relacionada amb el futbol (administrativa, esportiva o altres) per un període de 4 mesos". Un redactat ampli que la FIFA hauria de delimitar de forma més concreta per estalviar més confusions futures, fins i tot entre els seus membres.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut