Espanyol

La directiva de l'Espanyol llança un missatge de tranquil·litat i confiança en l'equip

La directiva de l'Espanyol ha volgut llançar avui un missatge de tranquil·litat i confiança en l'equip. El conseller delegat del club, Joan Collet, no veu els blanc-i-blaus en una situació límit i diu que no entén el neguit que s'ha generat per la trajectòria dels blanc-i-blaus.

Actualitzat
Els màxims responsables de l'Espanyol veuen desmesurat el clima d'angoixa i nerviosisme que s'ha creat arran de la contundent derrota que l'equip de Mauricio Pochettino va viure diumenge, a Tenerife. El conseller delegat del club, Joan Collet, i el director esportiu, Ramon Planes, estan convençuts que l'equip no patirà per la permanència.

També des del club s'ha enviat un missatge de confiança en l'equip i s'ha fet una crida a la unitat, el dia que en l'entrenament un grup d'aficionats ha demanat als homes de Pochettino més implicació el que queda de temporada.

Després de la sessió, la fundació de l'Espanyol ha presentat el Projecte Àfrica, que servirà per crear una escola de futbol a Nigèria, i més endavant en altres països del continent africà.

Verdú, dubte

Joan Verdú, tal com estava previst, s'ha entrenat al marge dels seus companys. El migcampista català, que és dubte per al compromís de la Lliga contra el Sevilla, se sotmetrà demà a noves proves per saber si pot jugar contra el conjunt andalús.

David Garcia, que es recupera d'una elongació al bessó de la cama esquerra, i Iván de la Peña, que va ser operat fa poc més d'un mes, segueixen fidels als seus processos de recuperació. Tots dos són baixa per al partit contra el Sevilla.

La notícia positiva és la tornada als entrenaments de Carlos Kameni. El porter camerunès, que ahir no va participar en la sessió preparatòria per assumptes personals, s'ha entrenat amb absoluta normalitat. El porter serà titular aquest dissabte contra el Sevilla.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut