Futbol. Barça.

La desordenada estratègia del Barça per fitxar Eric Garcia va impedir l'arribada del central del Manchester City

Ara, sí; ara, no; ara, sí... El caos i els canvis d'opinió en l'estratègia de Josep Maria Bartomeu per fitxar Eric Garcia van acabar amb les esperances del club i del futbolista d'arribar al Camp Nou durant el mes d'octubre

Xavi TorresActualitzat

A principi de temporada, Ronald Koeman volia un central però Eric Garcia no va arribar perquè, segons li van explicar, el Manchester City s'havia mostrat intransigent en la negociació. TV3 ha pogut saber els detalls de com van transcórrer les últimes 12 hores d'aquell 5 d'octubre, l'últim dia del mercat de fitxatges.

La jornada es va aixecar a Manchester amb el City demanant 15 milions d'euros fixos i 5 en variables però el Barça, que acceptava les variables, només volia pagar-ne 10 de fixos.

 

Els despatxos de l'Ettihad van començar a treure fum. Sabien que el jugador volia marxar i que, potser, aquesta seria la darrera oportunitat per treure diners per ell. Al migdia, va plantejar una nova possibilitat, reduint a 10 els milions fixos, com volia el Barça, i augmentat a 10 les variables, estructurats de forma que no generava cap bonus per a la temporada 20-21, com demanava el Barça.

 

Josep Maria Bartomeu, a través d'Òscar Grau, el CEO del club, va respondre que NO per escrit i va comunicar, també, que no farien cap altra oferta més. La resposta barcelonista va sorprendre molt el Manchester, que va haver de desfer el pla B i reconsiderar la posició de Garcia dintre de la plantilla.

Però la sorpresa encara va ser més gran quan, a dos quarts d'onze del vespre, a una hora i mitja de tancar-se el mercat, el Barça va tornar a trucar al City oferint els 10 milions fixos i augmentat les variables fins a 8, segons ells mateixos van proposar, pagant 3 milions d'euros al City si el Barça guanyava la Champions.

 

 

 

Sense marge de maniobra, el Manchester City no va acceptar l'enèsim canvi d'opinió, va rebutjar la desesperada darrera oferta del Barça... i es va quedar amb Eric Garcia.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut