@FCBBasket
Bàsquet

La defensa i els triples de l'ASVEL Villeurbanne poden amb el Barça (80-68)

El Barça no podrà tancar el novembre amb un ple de victòries. Avui s'ha trobat davant la millor versió de l'AVEL Villeurbanne, que ha ofert uns percentatges d'escàndol en triples i tirs lliures. Els de Jasikevicius, no han trobat resposta i han caigut amb molta claredat

Xevi BardoletActualitzat

Artem Pustovyi ha sortit de titular per frenar els 2.18 de Moustapha Fall, el màxim anotador de l'ASVEL. L'ucraïnes blaugrana ha anotat les primeres cistelles i no ha tornat a aparèixer fins els darrers instants. Les facilitats dels interiors per anotar s'han acabat aviat. Com havia avisat Jasikevicius en la prèvia, els francesos han tirat de múscul i atletisme per frenar el líder de l'Eurolliga. El Barça s'ha enfangat en la defensa de l'equip que entrena, TJ Parker, el germà del propietari i exestrella dels Spurs, Tony Parker.

L'ASVEL, increïble en el tir exterior, ha obert 10 punts d'avantatge, mentre el Barça no trobava llançaments alliberats i s'estavellava contra el pivot belga Ismael Bako -tres taps en el segon quart.

45 punts encaixats al descans, una xifra insòlita aquest curs. Ha semblat que els blaugranes reaccionaven apujant línies defensives, però de seguida ha tornat a sucumbir contra els canells rivals -13 de 21 en triples i 17 de 17 en tirs lliures. S'han posat 16 punts a sota i sense cap base entonat, no han estat capaços de trobar una ratxa davant un rival que gestionava molt bé les faltes. Un ASVEL, que ja recuperat de l'aturada per coronavirus i amb un gran Norris Cole -dues vegades campió amb Miami-, ha demostrat ser un cuer enganyós.

ARXIVAT A:
Eurolliga
Anar al contingut