Futbol

La declaració d'amor al Barça d'Alèxia Putellas després de guanyar la Nations League amb Espanya

Alèxia Putellas ha tensat la corda amb el Barça però, com ha dit ella mateixa, ja està preparada per tornar a jugar amb el seu club, tota una declaració d'intencions després de dies convulsos en la relació

Redacció Esport3Actualitzat

Alèxia Putellas no va jugar amb Espanya i va veure el partit des de la banqueta, després d'uns dies de tensió amb el Barça. Tot i la mala maror, després de la victòria de la selecció espanyola a la Nations League, Alèxia va tenir paraules conciliadores amb el Barça.

"Ja queda poc per tornar amb el meu club."

Alèxia no va jugar, però sí que figura com a campiona de la Nations League. Ara la blaugrana torna a Barcelona amb la millor de les intencions. El club blaugrana l'ha felicitat per la fita; a Alèxia i a totes les seves companyes campiones.

Història d'una corda tensada

Dimarts a mitjanit l'RFEF va comunicar que la capitana del Barça era a la llista definitiva de 23 jugadores disponibles per a la final tot i no tenir l'alta mèdica. El Barça no es va prendre bé que la futbolista, que està lesionada des del mes de novembre, pogués jugar abans amb la samarreta de la selecció espanyola que amb la blaugrana.

Al desembre, Alèxia va ser sotmesa a una artroscòpia i el Barça volia ser prudent amb el seu retorn. Però la jugadora volia estar present al gran moment de la selecció campiona del món i volia estar present en el moment de classificar-se per a uns Jocs Olímpics que la il·lusionen d'allò més.

"Anem als Jocs Olímpics, som campiones, em sento bé, i desitjo jugar."

Alèxia va veure com Aitana Bonmatí era escollida millor jugadora de la final i també com Irene Paredes aixecava la Copa. Paredes es va mostrar també il·lusionada i satisfeta. La defensa del Barça es va negar a jugar el Mundial amb Espanya, en desacord amb Jorge Vilda, que en aquell moment era el seleccionador de la "roja".

ARXIVAT A:
Alèxia Putellas
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut