Tomé i Alèxia, en un partit d'Espanya
Tomé i Alèxia, en un partit d'Espanya
futbol

Espanya convoca Alèxia Putellas de matinada i creix el pols amb el Barça

La selecció espanyola inclou Alèxia Putellas en la convocatòria per a la final de la Nations League, passada la mitjanit, i la blaugrana podria reaparèixer tot i no tenir l'alta mèdica

Redacció Esport3Actualitzat

Amb nocturnitat. Eren les 00.35 h de la nit quan la selecció espanyola ha fet pública la llista de les 25 jugadores convocades per jugar aquest dimecres la final de la Nations League contra França a Sevilla. I a la llista hi ha Alèxia Putellas, tot i que la blaugrana no té l'alta mèdica.

Un nou capítol en el serial entre Putellas i el Barça, tot i que en la roda de premsa prèvia a la final, Montse Tomé ha seguit sense apaivagar el neguit dels serveis mèdics del Barça:

"La nostra intenció és que ella hi pogués entrar. Hem portat els processos de recuperació amb molt detall i molta cura. L'Alèxia està bé, i centrada en el que està centrat tot l'equip."

La seleccionadora asturiana deixa clar que la seva idea és que Alèxia pugui jugar, tot i que en un principi semblava que la seva presència al grup atenia a la seva importància de la catalana per al vestidor de la Roja en l'apartat moral.

 

L'entrenadora d'Oviedo ha comparat l'evolució de la capitana culer amb la de la madridista Teresa Abelleira. Cap de les dues té l'alta mèdica:

"Les situacions de l'Alèxia i de la Tere d'estar amb nosaltres (amb processos de recuperació), el treball que han fet amb els metges, fisios, readaptadors... Durant aquests dies té una evolució molt positiva. En l'última reunió -dilluns- em transmeten que les 25  futbolistes estan disponibles per jugar. A partir d'aquí hem de decidir les 23 de la convocatòria i les 11 per competir bé en el partit."

Putellas es va lesionar al mes de novembre passat en el matx de Champions del Barça contra el Benfica. Des d'aleshores no se l'ha tornat a veure damunt la gespa en partit oficial. Per tant, podria reaparèixer abans amb Espanya que amb el Barça.

Tomé, durant la roda de premsa d'aquest dimarts prèvia a la final de la Lliga de les Nacions
Tomé, durant la roda de premsa de dimarts prèvia a la final de la Lliga de les Nacions (EFE)

Hermoso, sobre la seva absència després del Mundial: "Encara no ho entenc"

Després de Montse Tomé, la jugadora que ha comparegut davant dels mitjans ha estat Jenni Hermoso. La davantera del Tigres ha parlat de la seva absència en la primera convocatòria després del Mundial i, per tant, també, del petó forçat de Rubiales. La madrilenya no ha dubtat a reconèixer que, avui, encara no entén la decisió de la RFEF. "Em segueix fent mal, encara no ho entenc", ha assenyalat Hermoso sobre una exclusió que Tomé va voler passar com una forma de "protegir-la".

Passat el temps, l'exblaugrana considera que el cas Rubiales l'ha convertit en "una dona més forta" i agraeix al futbol que li segueixi donant la vida que necessita, ha dit. 

ARXIVAT A:
Alèxia Putellas
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut