Alèxia aixeca Irene Paredes mentre aixeca el títol de la Nations League
Alèxia aixeca Irene Paredes mentre alça el títol de la Nations League (@SEFutbolFem)
Nations League

Paredes aixeca la Nations League amb Alèxia d'escudera i Aitana MVP

Aitana i Mariona, golejadores de la final contra França en què Alèxia, finalment, no ha tingut minuts

Redacció Esport3Actualitzat

Les jugadores del Barça continuen guiant la selecció espanyola cap a més títols. Espanya s'ha imposat a França aquest dimecres a La Cartuja de Sevilla (2-0) a la final de la Nations League amb gols d'Aitana Bonmatí i Mariona Caldentey. Protagonisme blaugrana en tota la competició, amb sis titulars del Barça a l'onze inicial. Una competició que ha estat marcada pel cas Alèxia, que finalment s'ha quedat a la banqueta, per alleujament del Barça.

Un títol que ha aixecat Irene Paredes, amb Alèxia i Jenni Hermoso d'escuderes. La capitana blaugrana aixeca Paredes encara més amunt, reivindicant la defensa del Barça que no va poder alçar el Mundial d'Austràlia i Nova Zelanda.


Aitana, millor jugadora del partit, ha obert la llauna al minut 33 a passada d'Olga Carmona. "Malgrat tots els obstacles, aquí estem aixecant una altra copa", ha dit la blaugrana en acabar el partit. "Ara anem cap als Jocs Olímpics", ha recordat.

Alèxia, sense minuts

Alèxia no juga des del mes de novembre. I fins l'últim moment, hi ha hagut el dubte de si la de Mollet tindria algun minut en la final de la Nations League. I és que la capitana del Barça va entrar a la convocatòria per a la final contra França malgrat n tenir l'alta mèdica.

Eren les 00.35 de la nit quan la selecció espanyola va fer pública la llista de les 25 jugadores convocades per jugar aquest dimecres la final de la Nations League contra França a Sevilla. I a la llista hi havia Alèxia Putellas, tot i que la blaugrana no té l'alta mèdica.

No s'ha vist Alèxia al camp, però sí animant des de la banqueta, un dels motius de la convocatòria de la jugadora blaugrana: fer pinya.

Hi ha hagut títol per a Espanya, però no reaparició d'Alèxia abans amb Espanya que amb el Barça.

Alèxia aixeca Irene Paredes mentre aquesta aixeca el títol de la Nations League
Alèxia aixeca la copa després d'Irene Paredes (EFE)
ARXIVAT A:
Alèxia PutellasAitana Bonmatí
Anar al contingut