Tomé i Alèxia, en un partit d'Espanya
Tomé i Alèxia, en un partit d'Espanya
Futbol

Tomé manté el pols amb el Barça en el cas Alèxia

La seleccionadora s'ha escudat en l'argument de no voler "donar pistes" al rival, sense esvair dubtes sobre la participació de la capitana del Barça en el partit de divendres

Redacció Esport3Actualitzat

La selecció espanyola disputa aquest divendres 23 de febrer les semifinals de la final four de la Women's Nations League davant dels Països Baixos, a la recerca d'un bitllet a la final i accedir als Jocs Olímpics de París.

Per a aquest partit crucial, Tomé va reconèixer que Alèxia Putellas podria tornar als terrenys de joc per ajudar a la "roja". Les paraules de l'entrenadora van tornar a obrir el debat sobre si la capitana blaugrana hauria o no d'estar disponible amb Espanya menesvaït tre segueix de baixa amb el Barça. Malgrat la polseguera que van aixecar les seves paraules, en la vigília de les semifinals Tomé no ha esvaït dubtes sobre la participació de la dues vegades Pilota d'Or: 

"Les 23 futbolistes encara ens queden un entrenament per veure-les. Estem contentes del que estem veient, quan acabi valorarem quines futbolistes entren en convocatòria. Alèxia està bé en el seu procés de readaptació. Està bé, entrenant el que pot."

Tomé no ha volgut acabar amb les especulacions. Ha preferit allargar la intriga i prolongar-la unes hores. No ha deixat clar si la convocatòria definitiva per al partit es coneixerà abans de divendres. En acabar l'última sessió de dijous, en què s'ha vist Alèxia exercitant-se amb certa normalitat, no ha transcendit cap llista de disponibles.

Les explicacions de Tomé segueixen sense calmar els ànims entre els que no entenien que el nom d'Alèxia Putellas fos a la llista. La seleccionadora s'ha protegit darrera l'excusa de no voler donar "pistes al rival" pel que és manté la incògnita de fer jugar Alèxia ignorant l'opinió dels serveis mèdics blaugranes.

L'entrenadora asturiana ha manifestat que la convocatòria de la blaugrana va ser consensuada amb la mateixa futbolista, una decisió que ha molestat el Barça. Tomé, que tampoc ha desvelat si comptarà amb la madridista Teresa Abelleira, també sense l'alta, ha deixat el relleu a la sala de premsa a una altra culer com Irene Paredes. Però, sorprenentment, la basca no ha hagut de respondre cap pregunta sobre el cas Alèxia. 

ARXIVAT A:
Alèxia Putellas
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut