Alèxia Putellas passa per quiròfan aquest dimecres
La capitana del Barça no fa net del genoll des del 14 de novembre (Europa Press)
Barça

Alèxia Putellas, operada amb èxit de les molèsties al genoll

La capitana blaugrana s'ha sotmès a una artroscòpia de revisió en què no s'ha vist cap lesió nova

Redacció Esport3Actualitzat

Alèxia Putellas ha estat operada amb èxit de les molèsties al genoll que arrossega des de fa setmanes. La migcampista s'ha sotmès a una artroscòpia de revisió en una intervenció curta, de mitja hora, en què no s'ha vist cap lesió nova.

La blaugrana patia uns dolors al genoll esquerre, el mateix en què fa un any i mig es va trencar el lligament encreuat anterior. El club no ha especificat el temps de recuperació que necessitarà.

Les proves fetes amb anterioritat tant pel Barça com per l'RFEF ja havien descartat una nova lesió de gravetat, i finalment es va optar per una artroscòpia que permetés examinar a fons el genoll.

La cronologia de la recaiguda

Durant la primera part del partit contra el Benfica, el 14 de novembre, Alèxia va notar molèsties al genoll operat. Ràpidament, els metges la fan sortir del terreny de joc per examinar-la a la banqueta. Tot i que va tornar al camp, la prudència es va imposar. La reaparició semblava imminent però, inesperadament, Alèxia es va perdre el clàssic contra el Madrid perquè les molèsties no remetien.

Alèxia a la llotja de Montjuïc durant el Barça-Madrid
Alèxia a la llotja de Montjuïc durant el Barça-Madrid (Europa Press)

La citen a la selecció espanyola, li tornen a fer proves i la fan tornar cap a casa. Els terminis s'allarguen i la seva absència de les convocatòries es converteix en habitual.

La seva imatge a la graderia es repeteix una i vegada i una altra. S'aposta per un tractament conservador, però no acaba de funcionar. De tot plegat en fa un mes i mig. 

ARXIVAT A:
Alèxia Putellas
Anar al contingut