Un moment de la baralla al final del partit (@theMadridZone)
FUTBOL

La baralla de Rüdiger que no es va veure en el Braga-Madrid

Tot i que es va rumorejar que s'havia originat per un insult racista, el mateix futbolista ho va desmentir a les xarxes socials

Redacció Esport3Actualitzat

Antonio Rüdiger va protagonitzar, aquest dimarts a la nit, una nova baralla al final del Braga-Reial Madrid. L'alemany va tenir un xoc amb un assistent d'Artur Jorge, l'entrenador del Braga, que la retransmissió del partit no va arribar a captar. Al central madridista no li va agradar que el membre del cos tècnic rival l'increpés un cop xiulat el final del partit, i va reaccionar amb agressivitat. Els seus companys d'equip el van haver de frenar i se'l van endur als vestuaris. Fins i tot Carlo Ancelotti va haver d'ajudar.

Inicialment es va rumorejar que la llavor del conflicte podia haver estat un insult racista del membre del cos tècnic portuguès. No obstant això, el mateix Rüdiger va desmentir la versió al seu compte de X. L'alemany va explicar que "només va ser una petita disputa" i que "definitivament no l'havia insultat racialment".

Es tracta del segon partit consecutiu en què Rüdiger es fica en problemes: dissabte passat ja va tenir una forta enganxada amb Sergio Ramos. El sevillà el va agafar de les galtes després que l'alemany li recriminés una acció, i va deixar una imatge que va córrer com la pólvora per les xarxes.

 

ARXIVAT A:
Reial MadridPortugal
Anar al contingut