Koeman parla amb Dembélé en un dels partits d'aquesta temporada. (Foto:EFE)
Barça

Koeman vol la renovació de Dembélé pel seu bon rendiment

El Barça té previst a l'agenda reunir-se amb els representants del jugador perquè allargui la vinculació més enllà del contracte, que s'acaba el 2022

Laura Brugués / Laia TudelActualitzat

El gol de Dembélé contra el Valladolid al minut 90 va donar el triomf al Barça i va situar l'equip a un punt del líder a la Lliga. Després del partit Koeman no va dubtar a afirmar que desitja que el Barça renovi el francès.

"La trajectòria d'Ousmane és molt bona, físicament ha millorat molt i ha estat la clau de la seva regularitat que li ha permès jugar molts partits. Si és per mi sí que m'agradaria que es quedés amb nosaltres"

Koeman ha conegut la millor versió de Dembélé. Marcat per les lesions, el francès encadena 24 partits seguits jugant al Barça. Tot un rècord, perquè el màxim eren 9 partits consecutius disputats en anteriors temporades.

Si segueix amb aquesta continuïtat, el francès va camí de firmar la millor campanya al Barça. La 2018-19 és la que ha jugat més partits, 42, però de forma interrompuda. Llavors, va marcar 4 gols més que els 10 que porta ara. Les altres temporades es va passar més dies a la infermeria que als terrenys de joc.

Davant el bon rendiment, a l'agenda del Barça i del nou director de futbol, Mateu Alemany, hi ha previst asseure's amb els representants de Dembélé per oferir-li la renovació, ja que acaba contracte el 2022.

Tot i que el club és conscient que clubs com el United o la Juve poden entrar en escena amb ofertes superiors, Dembélé està més feliç que mai al Barça.

Les claus del canvi

A l'staff de Koeman hi ha trobat un gran aliat, el preparador físic Albert Roca, que a part de parlar francès l'ha ajudat amb entrenaments personalitzats, decisius per millorar el seu rendiment.

També un canvi en l'alimentació. El seu entorn va fitxar el cuiner Anthony Audebaud, un cuiner francès que fa 12 anys que és a Catalunya,  que està disponible 24 h per a Dembélé. Treballa amb ajudant i entre tots dos supervisen els àpats que fa el francès.

 

 

Anar al contingut