Barça

Koeman reclama lideratge als veterans per lluitar pels títols

El tècnic neerlandès considera que en una setmana s'ho juguen tot i demana als jugadors més experimentats que siguin els responsables de crear un ambient guanyador

Laura BruguésActualitzat

Després de l'ensopegada contra el Cadis, a Koeman li ha tocat fer teràpia de grup i aixecar una altra vegada els ànims de l'equip. El tècnic holandès ha explicat que aquest matí ha parlat amb els jugadors i els ha dit que "l'equip pot lluitar per tot". Considera que en una setmana s'ho juguen tot i, per això, ha reclamat el lideratge dels veterans per crear un ambient guanyador. "Ells han de marcar el camí perquè són gent de qualitat i són gent amb molta personalitat que han guanyat moltes coses i han de demostrar als joves el camí i l'energia que ens falta", ha indicat Koeman.

Lenglet, enfonsat

Koeman ha explicat que ha parlat personalment amb Lenglet, que va quedar molt tocat després de cometre el penal que va suposar l'empat del Cadis diumenge passat. Segons l'entrenador del Barça no s'ha de culpar un únic jugador, perquè des del mig del camp fins als atacants hi va haver jugadors que van tenir ocasions per marcar i no van transformar el 2-0 que hauria evitat l'empat.

Tres títols en joc

"Crec que podem lluitar per la Lliga encara", així de taxatiu ha estat Koeman. L'entrenador del Barça considera que s'està demostrant que a cada equip li costa guanyar partits. A la Copa cal remuntar un 2-0 advers i un dels principals problemes, segons l'entrenador holandès, és que no hi ha públic i això ho fa més difícil. A la Champions amb l'1-4 en contra ja va reconèixer després del partit contra el PSG que l'eliminatòria està molt complicada.

 

ARXIVAT A:
Koeman
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut