Esports

Koeman: "Hi ha més jugadors que han de marcar les diferències"

L'entrenador del Barça s'ha mostrat satisfet per la segona part del seu equip contra l'Elx, però ha reclamat més protagonisme dels altres cracs de l'equip

Redacció Esport3Actualitzat

L'entrenador del Barça, Ronald Koeman, s'ha mostrat satisfet per la segona part del seu equip contra l'Elx i ha lloat la qualitat de Leo Messi, però ha reclamat més protagonisme dels altres cracs de l'equip.

"L'efectivitat i el joc que té Messi encara és impressionant. Som més gent gran, amb tots els respectes, són més jugadors els que han de marcar les diferències. Ell sí que ha demostrat una altra vegada ser un jugador molt important per aquest equip. Hem millorat molt a la segona part, on hem marcat tres gols i hem tingut oportunitats per marcar-ne més. Estic molt content per la segona part però, no pels primers 45 minuts".

El tècnic blaugrana també ha explicat què ha de fer Miralem Pjanic, a qui ha substituït al descans, per millorar el seu rendiment.

"Què ha de millorar Pjanic? El ritme de la velocitat de pilota i trobar la seva posició. Quan canvies un jugador, sembla que és culpa seva, però no és això. Amb Dembélé hem guanyat més profunditat."

ARXIVAT A:
Koeman
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut